Háztartási gép Szerviz

Munkafelvétel

Cégünk vállalja rövid határidõvel bármely típusú mosógép, mosogatógép, szárítógép, villanytûzhely, hûtõgép valamint villanybojlerek javítását, karbantartását! A kiszállást lehetõség szerint az Önnek legkedvezõbb idõpontra alakítjuk!

Mosógépe, mosogatógépe, villanytûzhelye, szárítógépe, bojlere, hûtõgépe javítása, szervízelése esetén bármely alkatrész cseréjére egy év garanciát biztosítunk.

Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, akár itt is megteheti az oldal alján lévõ MUNKAFELVÉTEL gomb használatával, a kitöltött ûrlapot Ön elküldi nekünk, mi pedig rövidesen visszahívjuk a megadott telefonszámon, hogy megbeszéljük a javítás részleteit!

Telefonon is jelezheti szervízelési, javítási igényeit az oldal alján található telefonszámon, kollegánk a nap szinte minden órájában fogadja az Ön hívását! Természetesen hétvégén is!

Leggyakoribb márkák AEG, BOSCH, CANDY, ELECTROLUX, FAGOR, GORENJE, HAJDU, IBERNA, IGNIS, INDESIT, LG, SAMSUNG, SIEMENS, TEKA, WHIRLPOOL, ZANUSSI
Akció!

Minden kedves 50. ügyfelünknek elengedjük a háztartási gép javításának teljes összegét, az akció természetesen az alkatrészre is érvényes! Az akció csak magánszemélyekre vonatkozik, több készülék esetén a magasabb költségû gépre maximum 35.000 Ft-ig. Amennyiben a javítás ezt meghaladja, csak a 35.000 Ft feletti rész fizetendõ!

Kérjük, figyelje munkalapjának számát és jelezze kollegánknak, ha 50 vagy 100-ra végzõdik!